3-ДНИ С КАЯК И ПАЛАТКА ИЗ ПРЕЛЕСТНИЯ СТУДЕН КЛАДЕНЕЦ

04-06 Юни – БРОЕНИ МЕСТА!

Планините са едно изключително въздействащо място, което влияе по невероятен начин на всички нас.
Те не само ни радват с красотата си, но и ни учат, възстановяват, даряват ни с незабравими спомени и ни зареждат.

Някога мечтали ли сте да карате каяци и да бивакувате на воля из дивите райони на магичните Български язовири и планини?
Да прекарвате уютни вечери край лагерния огън, да изготвяте вкусна храна на него и после да спите под фантастичното и осеяно от милиарди звезди небе, а сутрин да се будите под звуците на безброй птички и невероятните цветове на утринното слънце?

Или вече сте се опитали да го направите, но сте преживяли най-дискомфортната нощ в живота си?

Каним Ви на едно разчупено и интересно събитие – Уъркшоп по бивакуване, където ще научите ценни съвети за планирането на такива излети, правилното организиране на лагер и правилното боравене с екипировката, благодарение на които ще си гарантирате фантастично изживяване и уют, сравним с този в собственото ви легло!

А за капак на всичко ще направим и два вълнуващи прехода с каяци между лагерите ни и ще опознаем някои чудни кътчета на един от най-хубавите ни язовири – Студен кладенец!

Освен, че ще научите много за самите активности, самата комбинация от каякинг и бивакуване, ще ви подари един вълнуващ и близък контакт с природата и истинско презареждане.

Скочете смело в това диво приключение с IntoTheWild и ще се убедите, че всичко това не изисква твърде много усилия и невероятна предварителна подготовка, а че всъщност е достъпно за всеки!

ПРОГРАМА

Това няма да е стандартното описание, което сте свикнали да виждате и четете в програмите ни.
Причините са няколко и първата от тях е, че тази програма е резултат на дългогодишен опит и пътувания свързани с много разходи и усилия и бихме желали да запазим нейната автентичност.
Локациите, които ще посетим по време на престоя ни са изключително красиви и доста непопулярни и ние бихме искали да си останат такива.

Официалната програма ще бъде изпратена след записване по мейл на всеки участник в експедицията, заедно с другото поетапно инфо и детайли относно пътуването.
Програмата е достъпна по всяко време и за всеки притежател на Wild Card.

Тук ще откриете общите положения и логистика на програмата, както и някои от хайлайтите на това епично пътуване!