ДВА ДНИ С КАЯК ИЗ ЕПИЧНАТА ЕСЕН НА ЯЗОВИР ВЪЧА

22-23 Октомври

Безспорно Въча е един от най-сниманите ни и разпознаваеми язовири и наистина от околните върхари и пътечки се откриват чудни гледки към него.

Но разбира се лично за нас, най-добрия начин човек да му се наслади си остава плавайки по смарагдовите му води, из красивите заливи и шеметните му фиорди с каяк ….

А особено живописно е това плаване, когато Родопа планина е в разгара на есента!
В два дни ще се раздвижим подобаващо и ще обиколим знаковите Въчански красоти и диви кътчета, а те никак не са малко!

ДЕН 1

Отпътуване от Националния стадион Васил Левски в София в 07:30ч. Пристигаме, правим кратка почивка и започваме с инструктажа. След като сме екипирани и готови за приключения, скачаме в лодките и потегляме! Опитните водачи, които познават всяко кътче тук, ще Ви покажат нереално красивите фиорди и идилични заливчета на този китен язовир. Няма да бързаме, ще обиколим всичко, което си струва да се види и ще се наслаждаваме на тишината и спокойствието на гребането във вода и на есенните гледки наоколо. Следобед излизаме от водата и се отправяме към уютно семейно хотелче, за заслужени храна и почивка.

ДЕН 2

След като се наспим добре и направим подобаваща закуска, отново се плъзгаме в изумрудените води на язовира. Рано сутрин, когато водите все още са спокойни, ще се радваме на огледалните отражения на Родопските върхари и ярко червени букови гори. Ще обиколим всичко което си заслужава да се види, след което в ранния следобед товарим каяците и традиционно посядаме в проверено ресторантче, за да отпразнуваме хубавия уикенд с вкусни гозби и чаша бира! Отпътуване – край на програмата, прогнозно пристигане в София – около 17:30.

 

ЦЕНА: 225лв
Минимален брой участници: 12 души

Цената включва: професионален каякинг инструктор, лицензиран планински водач, наем на професионална екипировка – каяк, гребло, жилетка и суха торба, нощувка в уютно хотелче, транспорт от София до региона и обратно и планинска застраховка за периода на програмата.
Цената не включва: изхранване, разходи от личен характер, всичко неизброено като включено

*Пристигането в региона може да стане и със собствен или споделен транспорт!
*В такъв случай той ще Ви бъде приспаднат от цената!

*Into The Wild запазва правото си на промени в програмата по свое усмотрение и с оглед на метеорологичните условия или кондицията на групата!

*Всички цени на този сайт са с ДДС!