ЕДНОДНЕВНА ЕСЕННА РАЗХОДКА В СЪРЦЕТО НА РИЛА ПЛАНИНА

13 Октомври

Класическо еднодневно приключение из района на Мальовишка Рила – люлката на българския алпинизъм.

Панорамите с които ще Ви дари тази разходка ще тлеят дълго във вас и ще ви разкрият един най-вълнуващите и любими за нас дялове на Рила …
Ще се отправим натам в началото на месец Октомври, в разгара на алпийската есен, когато планината вече се готви да се завие под дебелата бяла пелена на дългата зима.

Очакват ни спиращи дъха гледки към шеметните пропасти на Камилата, Ловница, Купените, циркуса на Страшното езеро и разбира се прелестната Мальовишка долина – един класически преход за ценители … !

ПРОГРАМА

Отпътуване в 06:30ч. от паркинга пред стадион Васил Левски – София.
Трансфер София – ЦПШ, от където ще започне тази чудна разходка! Грабваме фотоапаратите, закрачваме бодро към Йончево езеро и не след дълго Рила ще започне да ни разкрива прелестите на рида Ръждавица. Продължаваме нагоре, където гордите стени на Купените и Ловница се устремяват към небесата, а около тях всичко е покрито със златния цвят на есенната високопланинска трева. Ето че вече сме на заслона – правим почивка, похапваме нещо и снимаме дълго – гледките наоколо са незабравими и малко хора ги виждат в така красивата им есенна премяна. От тук започваме слизане с красиви гледки към емблематични върхове и не след дълго ще пристигнем на любимата хижа Мальовица където ще се подкрепим със заслужена топла супа. След всичко това ще се спуснем обратно на Централната Планинска Школа от където ще отпътуваме обратно за столицата. Трансфер ЦПШ – София – край на програмата.

 • Изкачване

  900м

 • Спускане

  900м

 • Разстояние

  19км

 • Време

  8-9ч

 • Настаняване

 • Включено изхранване

ЦЕНА: 85лв.
Цена за записвания след 02 Октомври – 95лв.

Цената включва: Лицензиран планински водач, транспорт съобразно описаната програма и планинска застраховка за периода на екскурзията.

Цената не включва: Изхранване, лични разходи и всичко неизброено като включено.


*Пристигането в региона може да става и със собствен транспорт, в такъв случай той ще ви бъде приспаднат от цената!
*Минимален брой участници – 8
*IntoTheWild запазва правото си на промени с оглед на Вашата безопасност и приятно прекарване!

*Всички цени на този сайт са с ДДС!

За повече инфо:

0888 889 785
0888 544 447