4-ДНЕВНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ В НАЦИОНАЛНИТЕ ПАРКОВЕ КЪРКОНОШЕ И ТЕЙБЪЛ МАУНТИН, ВРЪХ СНЕЖКА, СКАЛНИТЕ ФЕНОМЕНИ АДРШПАХ, ЕЗЕРА, ПЛАНИНИ, КРЕПОСТИ И ЗАМЪЦИ КАТО ОТ ПРИКАЗКИТЕ

27 – 30 Юни

Сгушени буквално в сърцето на Стария континент, Чехия и Полша винаги предизвикват внимание с удивителните си култура, история и архитектура.

Но благодарение на тази експресна 4-дневна програма със самолет, ние ще ви покажем един по-различен облик на тези чудесни държави и то типично в наш стил – чрез места вдъхновяващи ни да изучаваме онези диви и непозна кътчета на Европейските държави, които до сега сякаш винаги са оставали извън туристическия фокус и полезрение …

Слабо известни, но възхитителни Национални и природни паркове, езера, водопади и природни феномени, очакващи именно нас!

Пътувайки през територията на повече от 5 природни парка и защитени територии ще имаме възможността да се докоснем до красивата природа на  в съвсем кратките 4 дни на пътешествието ни!

Няма никакво съмнение, че по пътя си ще отдадем почит и на замъци и средновековни крепости, които са не по-малко впечатляващи от природните феномени, които ни очакват!

Опитните водачи са подготвили страхотна активна програма, а за нас остава само да се насладим на красотитите и да вдишаме дълбоко от свежия планински въздух на Чехия и Полша!