УЪРКШОП УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ НА СНОУБОРД ТЕХНИКАТА

23-25 Февруари

Усещането да караш ски или сноуборд, уверено на скорост, по един прекрасен неутъпкан склон е несравнимо.
Когато човек има контрол и знае, че може да се справи с всякакви условия, тогава широките усмивки са гарантирани, но освен това по този начин гарантираме и своята безопасност.

Но преди да можем да караме уверено по неутъпканите склонове и в дълбоки снегове, е задължително да имаме правилната стойка и правилната техника и на утъпканите писти.
Този 3-дневен сноуборд уъркшоп, е специално насочен към карачи, които са готови и искат да прогресират и подобрят своите комплексни сноуборд умения като цяло.

Събитието е подходящо за хора, които уверено се спускат по червени и дори черни писти, обичат карането в дълбок сняг и имат желанието да се отърват от лошите навици, да подобрят стойката, да обърнат внимание на карвинг техниката, а и защо не да заучат някое и друго ново забавно фристайл трикче.

 

Често чуваме от добри карачи, че не искат да се занимават с фрийстайл, защото може да доведе до контузии, но истината е, че някои упражнения и елементи от свободния стил, доказано и безопасно могат неимоверно да ви помогнат да подобрите много аспекти от карането си, да погледнете с нов поглед планината като цяло, а и дори да ви помогнат да избегнете падания в определени ситуации.

 Всеки участник в програмата ще получи персонални насоки и упражнения, а ако отделно имате нещо конкретно, върху което искате да работите, ще се съсредоточим върху него, за да можете да напредвате в областите, в които искате да се развиете.

И двата дни ще бъдат под наставленията на Христо Тумбев – инструктор по сноуборд с над 15 сезона стаж, много от тях прекарани в трениране на напреднали карачи и подрастващи състезатели.