ЛЕТНИ ПРЕЛЕСТИ ИЗ РИЛЕЦКОТО БИЛО – ВЪРХОВЕТЕ РИЛЕЦ, ТЕОДОСИЕВИ КАРАУЛИ, РИБНИ, МАНАСТИРСКИ, ДЯВОЛСКИ ЕЗЕРА И ВЪЗХИТИТЕЛНИ РИЛСКИ ПАНОРАМИ

06 -07 Август

В разгара на лятото и дългите слънчеви дни, ще се отправим към любимата Рила и по-точно към една изключително красива и спокойна част, където ще минем през едни по-малко познати огледални езера, високи върхове и спиращи дъха панорамни гледки!

 Това пътешествие ще ни отведе и до красотите на най-голямото ледниково езеро в България и на Балканският полуостров – Смрадливото езеро!

Ще имаме щастието да попаднем в обширният циркус на Рибни езера, който ще ни покаже своите красиви гледки, а на втория ден ше се покатерим по невероятно обзорното Рилецко-Бричеборско било, което ще ни дари с шеметни планински панорами към някои от емблематичните за Рила върхари и дялове.

А за капак на всичко това по време на този преход ще зърнем с очите си над 15 изумрудени високопланински езера, като Синьото езеро, Дяволски, Манастирски езера, Мермерско езеро, Черното гьолче (Голямо Манастирско езеро) и много други!

Една страхотна програма, подходяща за начинаещите, както и за напреднали с желание да опознаят един по див дял на Рила!