ЕДНОДНЕВНО ОТКРИВАНЕ НА ЛЕТНИЯ КАТЕРАЧЕН СЕЗОН ПРИ БУНАРДЖИКА – ПЛОВДИВ

29 Април

Вече спокойно можем да кажем, че всички очакваме с нетърпение момента в който ще полазим топлите скали на родните планини и ще се порадваме на чудните пролетни гледки откриващи се от тях!

И за наша радост този момент не е никак далече – в края на месец април ще си устроим чудно откриване на учебните скали при Альоша в Пловдив, където хубаво ще се разкършим с разнообразно катерене, барбекю и много усмивки.

През целия ден ще гребем с пълни шепи от магията на скалното катерене и ще направим множество изкачвания по най-лесните и след това и по-трудни маршрути.

Събитието е подходящо, както за хора без абсолютно никакъв опит в катеренето, така и за тези от вас, които вече имат преминати курсове и имат известни умения – всички ще имат възможност да заучат правилни техники под наставленията на опитен водач и инструктор.

ПРОГРАМА

Пристигаме в Пловдив със споделен транспорт около 09:30ч. Пристигаме на обекта, пускаме въжетата и започваме с инструктажа. Ще посветим целия ден на катерене, дискусии за техники на осигуряване, преминаване на пасажи, водене, а за капак на всичко ще си устроим чуден обяд с по чаша качествена бира под лъчите на пролетното слънце. След всичко това отпътуваме обратно за родните места – край на програмата.

ЦЕНА: 20лв
Максимален брой участници: 12 души

Водачи:
Христо Тумбев
Георги Георгиев – Черния

Цената включва: лицензиран IFMGA алпийски водач, професионален алпийски инвентар
Цената не включва: изхранване, транспорт, разходи от личен характер, всичко неизброено като включено

*В случай, че не разполагате със собствена седалка, каска или еспадрили, можем да ви осигурим такива без заплащане.
*Пристигането в региона става със собствен или споделен транспорт.