СПАНОПОЛСКИ, БАШЛИЙСКИ И ПРЕВАЛСКИ ЧУКАРИ – ЧАИРСКИ, БАШЛИЙСКИ, ПРЕВАЛСКИ И СПАНОПОЛСКИ ЕЗЕРА – ДВУДНЕВЕН УДАРЕН ПИРИН ЗА ЦЕНИТЕЛИ

27-28 Юли

Колко е хубаво само, че имаме достъп до такива невероятни маршрути и места в нашите планини.
А по някои от тях винаги се завръщаме с огромно нетърпение и голяма радост – тази програма е един истински празник за всеки ценител на Пирин планина!

В рамките на два дни ще се порадваме на някои от по-тихите и слабо посещавани циркуси и върхари, а опитните водачи ще ни разкрият неподозирани до сега красоти.

Ако към Спанополските, Башлийски, Превалски и Чаирски езера през които ще преминем, добавим и Валевишките езера, които ще видим от малко по-голяма дистанция, то общият брой смарагдови езера, които се виждат в тези два дни е над 20!

Към тях за цвят прибавяме и три от класическите Пирински чукари – Спанополски, Башлийски и Превалски, както и прилежащите им циркуси и вече имаме рецепта за два незабравими дни в планината.

Програмата е подходяща за хора в отлична физическа форма, с добър опит в ходенето по моренни участъци и без страх от височини, тъй като това наистина е една ударна доза Пирински чукари и езера!