4-ДНЕВЕН КУРС ПО ЛЯТНО ПЛАНИНАРСТВО, НАБЛЮДЕНИЕ НА ПЕРСЕИДИ И ДИВО БИВАКУВАНЕ В ОБЯТИЯТА НА МОГЪЩАТА РОДОПА ПЛАНИНА

08-11 Август – 3 МЕСТА!

Планините са едно изключително въздействащо място, което влияе по невероятен начин на всички нас.
Те не само ни радват с красотата си, но и ни учат, възстановяват, даряват ни с незабравими спомени и ни зареждат.

Някога мечтали ли сте да бивакувате на воля из дивите райони на магичните Български планини?
Да прекарвате уютни вечери край лагерния огън, да изготвяте вкусна храна на него и после да спите под фантастичното осеяно от милиарди звезди небе?

Особено силни са тези емоции, когато нощуваме на открито в пика на Персеидните дъждове, когато е възможно “падащите звезди” да достигнат до 100 броя на час!

Освен спиращите дъха нощи под магичното Родопско небе, сме ви подготвили задължителните за един такъв лагер обучения в основни аспекти на планинарството като: безопасно придвижване в планината, класическо ориентиране, правилно организиране на екипировка и бивак, опазване на природата, както и общо опознаване на планинската метеорология, диви животни, гъби и биоразнообразие.

Ще се въоръжим до зъби със знания и екипировка и с тях ще скочим смело в кулминацията на програмата – две денонощия в обятията на магичната Родопа, с две нощувки в хотел на първа линия и спираща дъха гледка към Млечния път, Персеидите и още няколко десетки милиарда звезди!

Станете част от Школата по Планинарство на IntoTheWild и ще се убедите, че всичко това не изисква твърде много усилия и невероятна подготовка, а че всъщност е достъпно за всеки!