4-ДНЕВНА КАЯКИНГ ЕКСПЕДИЦИЯ ПО МОГЪЩАТА РЕКА МАРИЦА

03-06 Юни

Както могъщата Родопа планина, така и величествената река Марица не може да бъде видяна с един поглед.
Но тъй като вече от десетилетия се скитаме по планини, долини и реки, когато затворим очи, можем да видим нейния шеметен път, който тя изминава на територията на България.

Можем да чуем пенливите и бързеи под Маричини езера и от там да я проследим до момента в който спира буйният си устрем в долината на Белово и продължава тихо и величествено по меандрите към Горно-Тракийската низина…

Но по нея има и участъци, които са прекрасни за плаване с туристически каяк и опитните водачи ще ви разкрият нейните множество красоти, които са достъпни само и единствено по вода!
Умопомрачителни меандри, величествени и пълни с живот влажни зони, живописни островчета и идилични заливчета, изключително подходящи за къмпингуване – един малък своеобразен рай.

И ние ще посветим 4 дни на този малък Български рай, за да скъсаме за пореден път връзката със сивото ежедневие на големия град и да се гмурнем дълбоко в пролетния и зелен оазис на великата река Марица!

ПРОГРАМА

Това няма да е стандартното описание, което сте свикнали да виждате и четете в програмите ни.
Причините са няколко и първата от тях е, че тази програма е резултат на дългогодишен опит и пътувания свързани с много разходи и усилия и бихме желали да запазим нейната автентичност.
Локациите, които ще посетим по време на престоя ни са изключително красиви и доста непопулярни и ние бихме искали да си останат такива.

Официалната програма ще бъде изпратена след записване по мейл на всеки участник в експедицията, заедно с другото поетапно инфо и детайли относно пътуването.
Програмата е достъпна по всяко време и за всеки притежател на Wild Card.

Тук ще откриете общите положения и логистика на програмата, както и някои от хайлайтите на това епично пътуване!