ЕДНОДНЕВНО СЪС СНЕГОХОДКИ ИЗ ЗИМНОТО КРАЛСТВО НА РЕЗЕРВАТ КОЗЯ СТЕНА

Първи стъпки в зимната планина и спиращи дъха панорами на 1670м!
10 Февруари

В разгара на зимата ще предприемем една вълнуваща разходка със снегоходки до прелестния връх Козя стена, за да се порадваме на поразителните панорами, които се откриват от него!
Но дори само докато стигнем до върха, ще се дивим на прелестни зимни пейзажи от билото на Централен Балкан и на уединението на този не толкова популярен зимен преход.

Напълнете термосите с горещ чай и се оставете на опитните планински водачи да ви отведат на незабравимо пътешествие из зимното кралство на Козя стена … !

Програмата е лека и е подходяща за начинаещи зимни планинари и семейства с деца!

ПРОГРАМА:

Ще се съберем при местността Беклемето – най-високата точка на прохода Троян-Кърнаре в 9:30, където ще нахлузим снегоходките и ще метнем раниците и фотоапаратите на гръб. Потегляме на запад по билото в посока резервата Козя стена, докато слънцето огрява гърбовете ни и прелестния планински рид пред нас. С плавно изкачване и красиви панорами отляво и дясно, не след дълго ще се озовем на връх Козя стена. Там ще се подкрепим с топъл чай и други лакомства и дълго ще съзерцаваме несравнимата красота на зимната планина. Ще отделим и подобаващо време да запечатаме красивите кадри от върха и на фотоапаратите, освен в съзнанието си. След това доволни и усмихнати ще се върнем обратно по пъртината си и удовлетворени от хубавия зимен ден, ще отнесем спомена към дома!

Отпътуване – Край на програмата

 • Изкачване

  150м.

 • Спускане

  150м.

 • Разстояние

  8км

 • Време

 • Настаняване

 • Включена храна

Цена: 89лв.
Цена за записвания след 06 Февруари: 99лв.

Водач:
Веселин Станев

Цената включва: лицензиран планински водач, транспорт съобразно описаната програма, наем на снегоходки и планинска застраховка за деня на прехода
Цената не включва: изхранване, всичко неизброено като включено;

*Ако разполагате със собствени снегоходки, ще бъдат приспаднати от цената!
*Пристигането в региона може да става и с личен транспорт! В такъв случай той ще ви бъде приспаднат от цената!
*Туроператора запазва правото си да променя програмата по свое усмотрение или спрямо метеорологичните условия и кондицията на групата!
*При невъзможност за реализиране на програмата поради неподходящи метеорологични условия или други причини, направените плащания могат да се ползват за други събития или се възстановяват в пълен размер!
*Всички цени на този сайт са с ДДС!

За повече инфо:

0878 022 724
0888 544 447