ДВА ДНИ С КАЯК ИЗ ЕСЕННАТА КРАСОТА НА ЯЗОВИРИТЕ ЖРЕБЧЕВО И КОПРИНКА

02-03 Октомври – ПОТВЪРДЕНА!

Още в началото на месец Октомври, ще потърсим есенната прохлада и тишина във водите на китните язовири Жребчево и Копринка.

Това са едни от най-разпознаваемите язовири в нашата родина, навсякъде около тях се откриват живописни пейзажи, особено през есента!
Естествено ние ще ги опознаем по възможно най-добрия начин – плавайки с каяк из спокойните им води.

Събитието е изключително подходящо за начинаещи и хора които никога не са се качвали в каяк – ще имате възможност да заучите правилни техники под наставленията на опитен водач и инструктор!

ДЕН 1

Отпътуване от Националния стадион Васил Левски в София в 08:00ч. Пристигаме на Копринка, правим кратка почивка и започваме с инструктажа. След като сме екипирани и готови за приключения, скачаме в лодките и потегляме! Опитните водачи, които познават всяко кътче тук, ще Ви покажат нереално красивите меандри и идилични заливчета на този китен язовир. Няма да бързаме, ще обиколим всичко, което си струва да се види и ще се наслаждаваме на тишината и спокойствието на гребането във вода и на идиличните гледки наоколо. Следобед излизаме от водата и се отправяме към уютно семейно хотелче, за заслужени храна и почивка.

ДЕН 2

След като се наспим добре и направим подобаваща закуска, се отправяме на кратък трансфер до язовир Жребчево. Тук ще се екипираме отново и ще се плъзнем във водите, а погледа ни ще бъде прикован от основната забележителност тук – потопената църква св. Иван Рилски! Разбира се при наличието на достатъчно вода, ние ще влезем в нея буквално с каяците и ще я разгледаме отвътре!
От тук до края на деня ще се любуваме на изумрудените води на язовира, в които се отразяват колосалните върхове на Стара планина. Ще обиколим всичко което си заслужава да се види, след което в ранния следобед товарим каяците и традиционно се отправяме към проверено ресторантче, за да отпразнуваме хубавия уикенд с вкусни гозби и чаша бира! Отпътуване – край на програмата, прогнозно пристигане в София – около 17:30.

 

ЦЕНА: 210лв
Минимален брой участници: 8 души

Цената включва: професионален каякинг инструктор, лицензиран планински водач, наем на професионална екипировка – каяк, гребло, жилетка и суха торба, нощувка в уютно хотелче, транспорт от София до региона и обратно и планинска застраховка за периода на програмата.
Цената не включва: изхранване, разходи от личен характер, всичко неизброено като включено

*Пристигането в региона може да стане и със собствен или споделен транспорт!
*В такъв случай той ще Ви бъде приспаднат от цената!

*Into The Wild запазва правото си на промени в програмата по свое усмотрение и с оглед на метеорологичните условия или кондицията на групата!

*Всички цени на този сайт са с ДДС!