ПАНОРАМНА ЗИМНА РАЗХОДКА СЪС СНЕГОХОДКИ ИЗ ШЕМЕТНИТЕ КОБИЛИНИ СТЕНИ И БЕГЛИЧКА МОГИЛА

Първи стъпки в зимната планина и спиращи дъха панорами на 1481м!
24 Февруари – 2 МЕСТА!

Това е едно от онези места, които човек не иска да напуска бързо, можем с часове да съзерцаваме и снимаме могъщите отвеси на Кобилини стени и идиличните пейзажи наоколо …

Хайде да напълним термосите с чай и да се отправим на еднодневно зимно пътешествие до първенците на Врачански Балкан, а ние ще ви разкажем тяхната история!
От върховете се виждат огромни порции от Северозапада, горда Стара планина, Витоша, Рила и прелестното Искърско дефиле!

С помощта на снегоходките ще обходим обширните бели плата на Пършевица и Могилите и ще надникнем в спиращите дъха пропасти и отвеси на Кобилини стени!

Лека и много красива програма, подходяща за начинаещи, напреднали планинари, семейства с деца, както и любители на пейзажната фотография!

ПРОГРАМА:

Сборен пункт: Паркинга пред Стадион Васил Левски 06:30ч.
Отпътуваме за Враца, а от там нагоре към китната Пършевица. Стартираме бодро към платото над Кобилините стени, за да станем свидетели на ниската зимна светлина и епичните пейзажи на Врачанска Стара планина! Ще си носим нещо за хапване с нас и ще си направим страхотен пикник на някое панорамно място на платото, където такива съвсем не липсват. След като закусим добре ще обходим всички важни върхове по платото, ще снимаме от безброй гледни точки пропастите на Кобилини стени и ще се любуваме на гръбнакът на България – Стара планина. След като приключим горе, ще започнем спускане обратно до мястото за срещата с бусчето, което ще ни свали обратно в цивилизацията. Традиционно ще се отбием в проверено ресторантче за по една бърза топла супа, след което ще отпътуваме обратно към София – край на програмата.

 • Изкачване

  430м.

 • Спускане

  430м.

 • Разстояние

  Общо 12км

 • Време

  6ч.

 • Настаняване

 • Включена храна

Цена: 95лв.
Цена за записвания след 20 Февруари: 105лв.

Цената включва: лицензиран планински водач, организиран споделен транспорт от София съобразно описаната програма, наем на снегоходки и планинска застраховка за деня на прехода
Цената не включва: изхранване, транспорт, всичко неизброено като включено;

*Ако разполагате със собствени снегоходки, ще бъдат приспаднати от цената!
*Пристигането в региона може да става и с личен и споделен транспорт! В такъв случай, той също ще бъде приспаднат!
*Туроператора запазва правото си да променя програмата по свое усмотрение или спрямо метеорологичните условия и кондицията на групата!
*При невъзможност за реализиране на програмата поради неподходящи метеорологични условия или други причини, направените плащания могат да се ползват за други събития или се възстановяват в пълен размер!
*Всички цени на този сайт са с ДДС!

За повече инфо:

0878 022 724
0888 544 447