4 ДНИ КАЯЦИ И ТРЕКИНГ ОКОЛО СТУДЕН КЛАДЕНЕЦ

03-06 Май – ПОТВЪРДЕНА!

В началото на месец Май ще се отправим към вече летните по това време Източни Родопи – една страхотна дестинация, предлагаща голямо разнообразие от активности и историческо наследство.

Каним Ви на приключение из фантастичната природа и културни забележителности в района на язовир Студен Кладенец!

Ще се отдадем на цели 4 дни пешеходни преходи, наблюдение на диви животни, трекинг и каякинг в района на това което без да се притесняваме можем да наречем любимият ни роден язовир.

Програмата е подходяща за тези от вас, които плаването с каяк ще бъде за първи път –  ще усетите страхотната лекота на движението в спокойни води под наставленията на опитен водач и инструктор.

Ще се потопим в невероятната атмосфера на региона и неговите безброй природни и исторически феномени и забележителности.

Това е една от най-успешните ни и емблематични за нас програми, всяка година се връщаме тук по няколко пъти и вие бързо ще се убедите защо!

ВАЖНО!

За да участвате в тази програма с каяк НЕ Е необходимо да умеете да плувате или да имате предишен опит с каяци!

Ден 1: Пристигане

Отпътуване с организиран транспорт в 08:00ч от София и пристигане в с. Гняздово.
Настаняване в уютната Къща за гости “Бягство при езерото” и обяд на свободна консумация.
Следобед ще се отправим на лек преход до вълшебно връхче в района с невероятни гледки към язовира и възможност за наблюдение на господарите на тукашните небеса – Белоглавите лешояди.
Вечерта ще имаме възможността да опитаме от неповторимите гозби на домакините, които изготвят страхотни домашни специалитети от собствени продукти или от местни производители!

Ден 2: Каякинг

След подобаваща закуска ще слезем при язовира, където сваляме лодките на вода и стягаме екипировката.
Ще започнем с лек инструктаж, след което влизаме във водата.
Ще усвоим техниките на безопасно придвижване, гребане и ще се дивим на красотите на Студен кладенец от една много приятна гледна точка!
Гарантираме Ви, че ще се влюбите в каякинга и няма да искате да излезете от водата.
Днес ще обходим всички по интересни места в източната част на този огромен язоврир и след като приключим, ще се настаним на верандата при домакините край язовира за вкусна вечеря и заслужена чаша бира или вино.