4 ДНИ КАЯЦИ И ТРЕКИНГ ОКОЛО СТУДЕН КЛАДЕНЕЦ

21-24 Май – 4 МЕСТА!

В края на месец Май ще се отправим към вече летните по това време Източни Родопи – една страхотна дестинация, предлагаща голямо разнообразие от активности и историческо наследство!

Каним Ви на приключение из фантастичната природа и културни забележителности в района на язовир Студен Кладенец!
Преход до крепостта на древните траки Юмрук Кая, наблюдение на диви животни, трекинг и каякинг в района на язовира!

Прекрасна възможност за тези от Вас, за които плаването с каяк ще бъде за първи път –  ще усетите страхотната лекота на движението в спокойни води под наставленията на опитен водач и инструктор!

Ден 1: Пристигане

Отпътуване с организиран транспорт в 08:00ч от София и пристигане в с. Гняздово. Настаняване в уютната Къща за гости “Бягство при езерото” и обяд на свободна консумация. Следобед ще се отправим на лек преход до вълшебно връхче в района с невероятни гледки към язовира и възможност за наблюдение на господарите на тукашните небеса – Белоглавите лешояди!
Вечерта ще имаме възможността да опитаме от неповторимите гозби на домакините, които изготвят страхотни домашни специалитети от собствени продукти или от местни производители!

Ден 2: Каякинг

След подобаваща закуска ще слезем при езерото, където сваляме лодките на вода и стягаме екипировката. Ще започнем с лек инструктаж, след което влизаме във водата. Ще усвоим техниките на безопасно придвижване, гребане и ще се дивим на красотите на Студен кладенец от една много приятна гледна точка!
Гарантираме Ви, че ще се влюбите в каякинга и няма да искате да излезете от водата.
Днес ще обходим всички по интересни места в източната част на този огромен язоврир и след като приключим, ще се настаним на верандата при домакините край язовира за вкусна вечеря и заслужена чаша бира или вино.