ДВА ДНИ С КАЯК ИЗ ПРОХЛАДАТА НА ПРЕЛЕСТНИТЕ ЯЗОВИРИ ГОЛЯМ БЕГЛИК И ШИРОКА ПОЛЯНА

20-21 Август

Един уикенд в разгара на лятото, по време на който гарантирано ще се сдобием с незабравими спомени за вълнуващи приключения и фантастични природни гледки!

Голям Беглик и Широка Поляна са едни от най-красивите язовири в нашата родина и ние ще ги опознаем по възможно най-добрия начин – плавайки с каяк из спокойните им води.

А за капак на всичко вечерта ще си направим страхотна вечеринка с огън, барбекю и нощувка под ярките звезди на Родопското нощно небе!

Събитието е изключително подходящо за начинаещи и хора които никога не са се качвали в каяк – ще имате възможност да заучите правилни техники под наставленията на опитен водач и инструктор.

ДЕН 1

Отпътуване от Националния стадион Васил Левски в София в 07:30ч. Пристигаме на Беглика, правим кратка почивка и започваме с инструктажа. След като сме екипирани и готови за приключения, скачаме в лодките и потегляме! Опитните водачи, които познават всяко кътче тук, ще Ви покажат нереално красивите меандри и идилични заливчета на Беглика. Няма да бързаме, ще обиколим всичко, което си струва да се види и ще се наслаждаваме на тишината и спокойствието на гребането във вода и на вековните смърчови гори много от тях на възраст над 130г. Следобед излизаме от водата и се отправяме към любимото ни място за настаняване – Еко Вила Орловец, където имаме на разположение Руска баня, барбекю и страхотно уютните дървени бунгалца!

ДЕН 2

След като се наспим добре и направим подобаваща закуска ще се екипираме отново и ще се плъзнем във водите на Широка Поляна. През цялото време ще се любуваме на изумрудените води на язовира, в които се отразяват вековните Родопски смърчове! Ще обиколим всички прелестни островчета, заливи и носове, а ако времето позволява ще имаме възможност и да се освежим в прохладните води! След като обиколим целия язовир, излизаме, слагаме сухите дрехи и се товарим на буса. Преди да отпътуваме към София, традиционно ще посетим проверено ресторантче, където ще опитаме вкусни Родопски специалитети и ще се освежим с по чаша бира! Отпътуване – край на програмата

 

ЦЕНА: 220лв
Минимален брой участници: 8 души

Цената включва: Двама водачи с каяк, транспорт от София до региона и обратно, наем нам професионален каяк + гребло, жилетка и суха торба, нощувка в уютен комплекс (двойни стаи) и планинска застраховка за периода на програмата.
Цената не включва: изхранване, разходи от личен характер, всичко неизброено като включено

*Пристигането в региона може да стане и със собствен или споделен транспорт!
*В такъв случай той ще Ви бъде приспаднат от цената!

*Into The Wild запазва правото си на промени в програмата по свое усмотрение и с оглед на метеорологичните условия или кондицията на групата!

*Всички цени на този сайт са с ДДС!