4 ШЕМЕТНИ ДНИ ТРЕКИНГ И БИВАКУВАНЕ ИЗ РОДОПСКОТО ДИВО

29 Август-01 Септември

Тъмно сини смърчови гори, стъпаловидно извисяващи се над ярко жълти високопланински пасища …
Мощен рев на елени, последван от разтърсващия тътен на удрящи се със страшна сила рога …
Развълнувано море от причудливи и необичайни върхове, криещи в сенките си тайните на вековете – гледки от които те побиват тръпки.

Представихте ли си го?
От доста време планираме едно по-дълго пътешествие из този вълшебен дял на могъщата Родопа, в което да съберем гореописаните цветове, звуци и настроения с онази мистична атмосфера и да добавим щипка Родопско звездно небе …

И ето, че най-после в началото на месец Септември, ще сбъднем тази наша мини експедиция, която ще бъде една истинска одисея от магични панорамни гледки, вълнуващи приключения и спиращи дъха срещи с местните митове, легенди и начин на живот – една истинска ода за великолепието на Родопа планина.

Но освен дивите и вековни гори, тук има и не малко скрити от погледите и слабо известни културни богатства.
Надморската височина в региона е относително висока и едва ли много хора очакват да има древни крепости и светилища, но истината е, че хората от хилядолетия са живяли по тези места и са почитали тази свещена земя …

Като добавим към всичко това и характерния местен бит и начин на живот и колорита на местните Родопчани, това пътешествие се превръща в незабравимо.

Тази авторска програма е отличен вариант, за почитателите на дивите приключения и е плод на дългогодишния опит на водачите в този регион.
За да запазим нейната автентичност, ние няма да излагаме конкретните намерения в подробно описание тук, но гарантираме, че представлява едно уникално и завършено преживяване.

Стягайте екипировката, защото ни очаква едно от онези приключения, за които разказваме дълго … !