WILD ATLANTIC WAY, СКАЛИТЕ НА МОХЕР, ВЕЛИКАНСКАТА ПЪТЕКА И ТРЪБИТЕ НА ОРГАНА, ДРЕВНИ МЕГАЛИТИ, ВЪРХОВЕ И ВОДОПАДИ – 10 НЕЗАБРАВИМИ ДНИ ИЗ СТИХИЙНАТА КРАСОТА НА МИСТИЧНАТА ИРЛАНДИЯ – ЕДНА НЕПОВТОРИМА РАЗХОДКА ПО РЪБА НА ЕВРОПА

30 Април – 10 Май 2025 г.

Някъде там по западния ръб на Европа има един остров, където дъждовното време е нещо обичайно, а гъстите мъгли са ежедневие.

Остров, чиито брегове са опасани не от топлите романтични плажове от вашите мечти, а от непристъпни отвесни скали, върху които свирепите вълни на океана се стоварват с мощен грохот.

Остров, който хилядолетия наред е бил затиснат от могъщи древни ледници, отдръпването на които е разкрило едни от най-драматичните пейзажи, на които можете да попаднете.

Наричат го Изумруден заради наситения зелен цвят на килима от ниска трева, който го застила целогодишно.

Това е земя, осеяна от тюркоазено сини ледникови езера, прорязана от вихрени реки, изливащи водите си буйни водопади и стърчащи над всичко това островърхи карстови кули.
А във вътрешността на острова са разлистили клони стари дъбови гори, сред които се спотайват хермелини и притичват благородни елени, лисици и диви зайци …

Ако сте човек, който обича приключението и суровата природа е способна да ви докосне, ако откривате съвършенство в атмосферично-дъждовното време, ако романтичното в душата ви се преплита с мистичното, то това пътуване е изключително подходящо за вас.

Ние от IntoTheWild, смело ви каним да споделите с нас тази вълшебна авторска програма и неповторима разходка по ръба на Европа … !