КАТЕРЕНЕ И МОРЕ НА ИРАКЛИЦА

21-23 Септември

За четвъртия уикенд на слънчевия месец Юни, сме подготвили едно много специално място, което със сигурност ще остане в спомените ви.
Ще посветим три дни на прекрасният сектор Ремви при Ираклица, който се извисява буквално над прелестните води на морето!

И вече сами разбирате, че това ще е едно приключение съчетаващо в себе си прекрасни занимания като скално катерене, плуване с маски, релакс на диви плажове и др.
Тъй като района има доста прилично разнообразие от маршрути, програмата е подходяща, както за хора без абсолютно никакъв опит в катеренето, така и за тези от вас, които вече имат преминати курсове и имат известни умения!

Начинаещите ще започнат с основни техники и ще получат много нови усещания и един изцяло нов поглед над планината, на учебните скали на Ремви.
А за тези които имат предишен катерачен опит, умеят да осигуряват и да спускат правилно рапели ще осигурим нужните дози силни усещания.
Нашите лицензирани алпийски водачи ще ви разходят из някои от Multi-pitch класиките в района и други турове за ценители!

ПРОГРАМА

Отпътуване в петък сутринта и пристигане на Ираклица по обяд. Похапваме след което се придвижваме до скалите на Ремви и започваме.
Тъй като целия сектор е на сянка практически през целия ден, можем да катерим от сутрин до вечер.
Използваме деня за загрявка по по-леките турове, след което в късния следобед ще направим и първото плажче.
Посвещаваме следващите два дни на много катерене, релакс на диви плажове и плуване с маски и шнорхели.
Настаняването може да бъде на палатки в близост до сектора, в платени къмпинги или в хотелчета и апартаменти в Неа перамос и Ираклица.
Където и да се настаним обаче, вечер ще се събираме за да се развихряме с морски специалитети, сладки приказки и китарни изпълнения.
В неделя следобед отпътуваме обратно за родината – край на програмата.