ИЗ ЖИВОПИСНИТЕ ПЪТЕЧКИ НА РЕЗЕРВАТ ИБЪР В РАЗГАРА НА РИЛСКОТО ЛЯТО

26-28 Юли

Ако в ясен и слънчев ден сме застанали на връх Белмекен ще имаме щастието да се насладим на стоплящи душата ни гледки във всички посоки.

Надниквайки от върха ще се огледаме в тюркоазените води на язовира под нас, а зад нас море от хълмове ще прегръща мистичната и така любима Родопа!

Поглеждайки към вътрешността на Рила погледите ни ще достигнат до самия първенец на Балканите връх Мусала, а на север стария Балкан ще  редува постепенно всичките си прочути върхове.

Няма как да пропуснем и пиринските островърхи исполини със своите красиви северни склонове, за които ще ни разкажат опитните водачи!

Ибърското било е изключително живописно и романтично през летния сезон, в което ще се убедите и сами.

Каним ви  да изкачим върховете Ибър  и Белмекен в тази тридневна рилска приказка, по време на която ще бъдем настанени в уютна вила за гости във вечно зелената местност Юндола, където ще имаме възможността да се насладим на вкусни домашно приготвени гозби от домакините или от самите нас!

Програмата е подходяща за първи стъпки във високата планина или средно напреднали планинари, искащи да усетят истинския рилски чар в два вдъхновяващи дни в планината!