РОДИТЕЛИ И ДЕЦА В ОБЯТИЯТА НА МАГИЧНАТА РОДОПА

24-28 Август – БРОЕНИ МЕСТА!

Планините са едно изключително въздействащо място, което влияе по невероятен начин на всички нас.
Те не само ни радват с красотата си, но и ни учат, възстановяват, даряват ни с незабравими спомени и ни зареждат.

Някога мечтали ли сте да бивакувате заедно със семейството си из дивите райони на магичните Български планини?
Да прекарвате уютни вечери край лагерния огън, да изготвяте вкусна храна на него и после да спите под фантастичното осеяно от милиарди звезди небе?

Особено силни са тези емоции и приключения в очите на най-малките – който от нас е бил на детски лагер, когато е бил дете, едва ли някога ще забрави вълшебните мигове, които се случват по време на едно такова вълнуващо събитие!

 

Освен всички забавления и игри характерни за един такъв лагер, сме ви подготвили и обучение в основни аспекти на планинарството като: безопасно придвижване в планината, класическо ориентиране, правилно организиране на екипировка и бивак, опазване на природата, както и общо опознаване на планинската метеорология, диви животни и биоразнообразие.

Ще се въоръжим до зъби със знания и екипировка и с тях ще скочим смело в кулминацията на програмата – две денонощия в обятията на магичната Родопа, с две нощувки в хотел на първа линия и гледка към няколко милиарда звезди!

Станете част от Школата по Планинарство на IntoTheWild и ще се убедите, че всичко това не изисква твърде много усилия и невероятна подготовка, а че всъщност е достъпно за всеки!