С КАЯК ИЗ ПРОЛЕТНАТА КРАСОТА НА ЯЗОВИР ДУШАНЦИ

21 Април – ПОТВЪРДЕНА!

И вие ли чакате с нетърпение момента в който температурите ще ни позволят да се плъзнем с каяк по огледалните води на родните язовири?

Този момент изобщо не е толкова далече.

А за подобаващо откриване на сезона, сме избрали едно от най-красивите огледала в нашата родина – това на язовир Душанци!

Особено впечатляващо е то в ранна пролет, когато гордите Старопланински върхари все още са покрити с дебели снегове и се отразяват във водата по феноменален начин.

Бързо ще се убедите, че Душанци е едно много красиво място, което ние ще опознаем по възможно най-добрия начин – плавайки с каяк из спокойните му води.

Събитието е изключително подходящо за начинаещи и хора които никога не са се качвали в каяк – ще имате възможност да заучите правилни техники под наставленията на опитен водач и инструктор!

ВАЖНО!

За да участвате в тази програма с каяк НЕ Е необходимо да умеете да плувате или да имате предишен опит с каяци!

ПРОГРАМА

Отпътуване от Националния стадион Васил Левски в София в 07:30ч. Пристигаме на язовира, правим кратка почивка и започваме с инструктажа. След като сме екипирани и готови за приключения, скачаме в лодките и се плъзгаме по огледалните води на Душанци.
Опитните водачи, ще ви разкрият прелестните меандри и идилични заливчета, а по обед се паркираме на китно плажче за подобаващ пикник с внушителни гледки към снежните върхове на Стара планина.
Няма да бързаме, ще обиколим всичко, което си струва да се види и ще се наслаждаваме на тишината и спокойствието на гребането във вода и на идиличните гледки наоколо.
След всичко това се товарим обратно на буса и отпътуваме за София – край на програмата.

ЦЕНА: 99лв
Цена за членове на фб група “Приключения с IntoTheWild”: 50лв

Минимален брой участници: 8 души

Цената включва: професионален каякинг инструктор, наем на професионална екипировка – двуместен сит ин морски каяк с рул, гребло, жилетка, шприцка и суха торба, транспорт от София до региона и обратно и планинска застраховка за периода на програмата.
Цената не включва: изхранване, разходи от личен характер, всичко неизброено като включено

*Пристигането в региона може да стане и със собствен или споделен транспорт!
*В такъв случай той ще Ви бъде приспаднат от цената!

*Into The Wild запазва правото си на промени в програмата по свое усмотрение и с оглед на метеорологичните условия или кондицията на групата!

*При невъзможност за реализиране на програмата поради неподходящи метеорологични условия или други причини, направените плащания могат да се ползват за други събития или се възстановяват в пълен размер!
*Всички цени на този сайт са с ДДС!

За повече инфо:

0878 022 724
0888 544 447