ЕДНОДНЕВНО ИЗКАЧВАНЕ ОСОГОВСКИЯ ТИТАН – ВРЪХ ЧОВЕКО

29 Октомври

Някъде там, близо до границата ни с Република Сърбия, леко в страни от популярните туристически пътеки, скромно се извисява гордата снага на връх Човеко.

Неговите високи била даряват посетителите му с прекрасни гледки към множество планини и огромна порция от запада, но особено впечатляващи са те именно през есента.
Опитните водачи са подготвили страхотен кръгов маршрут, който ще ви награди с незабравими гледки във всички посоки и ярки есенни багри!

Една програма подходяща за начинаещи в добра форма, както и за всеки с достатъчно желание за красива планинска разходка!

ПРОГРАМА

Отпътуване с организиран транспорт от Националния стадион Васил Левски в София в 06:30ч. Пристигаме в региона, грабваме раниците и започваме в бодро темпо да набираме височина.
По пътя си ще се порадваме на идилични и пъстроцветни есенни пейзажи, които ще бъдат награда за всяко усилие.
Ще си носим и вкусни лакомства с които ще си устроим чуден пикник на някое от тези приказни местенца. А когато стъпим на връхната кота на Осоговския титан Човеко, пред нас като на длан ще се открие смайваща панорамна гледка!

От Витоша, през цялата Руйско-Верилска планинска редица, могъщите Рила и Пирин и не малко Сръбски и Македонски планини, грейнали в цветовете на есента! След всичко това, започваме плавното слизане по алтернативен маршрут, пристигаме при мястото за среща с транспорта и се отправяме към проверено заведение за заслужени вкусни гозби и чаша студена бира!
Отпътуване към София – край на програмата.

 • Изкачване

  450м

 • Спускане

  450м

 • Разстояние

  14км

 • Време

 • Настаняване

 • Включено изхранване

ЦЕНА: 65лв.

Цената включва: Лицензиран планински водач, транспорт съобразно описаната програма и планинска застраховка за периода на екскурзията.

Цената не включва: Изхранване, лични разходи, всичко неизброено като включено.

*Пристигането в региона може да става и със собствен транспорт, в такъв случай той ще ви бъде приспаднат от цената!
*Цена със собствен транспорт – 50лв.

*Минимален брой участници – 8
*IntoTheWild запазва правото си на промени с оглед на Вашата безопасност и приятно прекарване!

*Всички цени на този сайт са с ДДС!