ДВА ДНИ С КАЯК ИЗ ВИСОКОПЛАНИСКАТА КРАСОТА НА ЯЗОВИРИТЕ БЕЛМЕКЕН И БАТАК

27-28 Юли – ПОТВЪРДЕНА!

Гребането с каяк в спокойни и огледални води наистина е едно от най-красивите и идилични преживявания и ние определено сме в преследване на това невероятно усещане.

А за този уикенд в средата на юлското лято, сме избрали да избягаме от жегите при едни от най-красивите водни огледала в нашата родина – тези на язовирите Белмекен и Батак!

Особено впечатляващи са те в този сезон, когато вековните Родопски гори и гордите Рилски върхари светят в ярко зелено и се отразяват във водата по феноменален начин.

И двата язовира са емблематични за нашата родина и са познати на мнозина от сушата, но в рамките на тези два дни ние ще ги опознаем и по още един страхотен начин – плавайки с каяк из спокойните им води.

А за капак на всичко ще се приютим във високопланинската спортна база на НСА при Белмекен почти на 2000м.н.в, където ще вдишаме така желаната доза прохладен въздух и ще можем да се възползваме от сауна, басейн и много други благини.

Събитието е подходящо за начинаещи и хора които никога не са се качвали в каяк, както и за напредналите “ловци на огледала” … !

ВАЖНО!

За да участвате в тази програма с каяк НЕ Е необходимо да умеете да плувате или да имате предишен опит с каяци!