“Единственото нещо което купуваме и ни прави по-богати е пътуването..”

Тази известна мисъл на неизвестен автор все повече се цитира и разпространява като идеология на съвременния човек. С развитието и израстването ни като човешки същества, все по-малко инвестираме в материални неща и вещи, и все повече в пътувания и преживявания.

Всъщност, разбираемо е.

Eмоциите, спомените и позитивната енергия, с които ни зареждат пътуванията, ни правят щастливи и отворени към света. Новите предизвикателства ни карат да мечтаем, да израстваме!
Дори любимия Марк Твен е казал: “Пътуването е фатално за предрасъдъците, фанатизма и тесногръдието”.

Наистина!
Какво по-хубаво от това да пътуваш, било то до най-отдалечени и нечувани кътчета по света, или да преоткриваш знайни, незнайни, тайнствени и легендарни места, около и в нашата прекрасна родина? Дори само в България тези места са страшно много на брой. Даже най-големите скитници и пътешественици винаги ще могат да открият ново за тях място!

Какво по-ценно, наистина, можем да подарим на близък човек, освен изживяване, което той/тя ще запомни до края на дните си? Какво по-хубаво от това да преживеем приключение, което ще ни разтърси, презареди и може дори да ни помогне и промени завинаги?

Подарете приключение!

Било то на любим, близък или дори на себе си!
Подарете ботанически тур за диви билки и цветя на любимата си!
Или подарете изкачване на емблематичен връх, изпълнено с адреналин, на любимия си! Детска школа по планинарство за детето или екскурзия до някое магично място за любим човек, приятел, роднина или близък…

Можете да избирате от цяла палитра приключения на сайта на Into The Wild и всички те имат идеалните цели – Да преоткриете себе си, да научите нещо ново, да се усмихнете широко, да презаредите батериите, да поемете свежа глътка въздух и да мечтаете повече!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail