ТРЕКИНГ ПО EL CHORO INCA TRAIL, ДЖУНГЛАТА MADIDI, ИЗВЪНЗЕМНАТА ШИР НА SOLAR DE UYUNI, РОЗОВИТЕ ЕЗЕРА, КАЯКИНГ ИЗ ТИТИКАКА И С КОРАБ ПО ДИВАТА АМАЗОНКА – БЛЯСЪКА И КОЛОРИТА НА ЕДНА ОТ НАЙ-ЦВЕТНИТЕ КУЛТУРИ В СВЕТА

15-25 Ноември 2025г

Настроили сме приключенския дух на толкова високи обороти, че ни се иска да заминем за многоцветната Боливия още днес!

Впечатлителна, удивителна и далеч от “светлините на прожекторите”, тази необикновена страна грабва вниманието ни с разточително огромното си богатство и изобилие от всички онези неща, които ни карат да изучаваме отдалечените кътчета на Земята!

Тук цветовете на латино американския колорит се сблъскват с умопомрачителни и безпределни високопланински вериги, а шедьовърът е завършен с най-мащабните на планетата джунгли, езера, реки и пустини и всички онези единствени по рода си природни феномени, намиращи се само и единствено там … !

Боливия е най-високата и най-изолирана страна в Южна Америка – една трета от страната се намира във високите части на Андите.

Има значителна средна надморска височина и нейната столица Ла Пас е най-високата столица в света, достигайки 3640м!
Не случайно в миналото преди да придобие независимост земите й са били наричани „Горно Перу“ …

А когато към планинските вериги на Андите добавим тропическите гори на Амазонка и пустинята Атакама, разбирате че говорим за една истинска земя на крайности.