ЗИМЕН ПРЕХОД ОКОЛО 7-ТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА

15 Декември

Някога мислили ли сте колко е красиво и тихо едно място като 7те Рилски езера, покрито с бял пухкав сняг? Колко е спокойна планината когато ги няма тълпите и колко е различна зимната атмосфера там? Усещането е съвсем различно и ние Ви предлагаме чудесна възможност за първа такава разходка! Хайде да напълним термосите с чай и да навлезем в зимната приказка на Рила планина! В средата на Декември високите части на Рила обикновено вече са покрити с половин метър сняг и са идеални за снегоходки! Еднодневна екскурзия изключително подходяща за начинаещите зимни планинари и тези от напредналите които искат да подарят красиво изживяване на любим човек!

ПРОГРАМА

Отпътуване от Националния стадион Васил Левски в София с организиран транспорт в 07:30ч. Пристигане на Паничище и качване с лифта до хижата. От тук ще поемем по Сухия рид към първата ни цел – езеро Бъбрека и при благоприятни условия ще се изкачим покрай Окото към най-високото езеро, Сълзата и Езерния връх, откъдето ще се насладим на изключителна зимна панорама над циркуса на 7те езера! След това ще слезем обратно към Бъбрека и ще се спуснем покрай емблематичния за района връх Харамията и останалите 4 езера обратно към лифта.

 • Изкачване

  470м.

 • Спускане

  470м.

 • Разстояние

  8.5км.

 • Време

  5ч.

 • Настаняване

 • Включено изхранване

ЦЕНА: 65лв.

Цената включва: Лизензиран планински водач, транспорт от София до региона и обратно, наем на снегоходки и планинска застраховка за деня на екскурзията.

Цената не включва: Изхранване, лифт, лични разходи, всичко неизброено като включено.

*Пристигането в региона може да става и със собствен транспорт, в такъв случай той ще Ви бъде приспаднат от цената!
*В случай, че разполагате със собствени снегоходки, те също ще бъдат приспаднати!
* Организирания транспорт е включен при минимум 7 участници!
* Туроператорът запазва правото си да променя програмата по свое усмотрение или метеорологичните условия и кондицията на групата!

Имена*
E-mail:*
Телефон за връзка*
Съобщение