Into The Wild е лицензиран туроператор и се занимава с професионално планинско водене, трекинг експедиции, тийм-билдинг, детски лагери, екскурзии и приключенски програми в планините по света и у нас. Нашите лицензирани водачи са прекарали десетилетия преоткривайки безкрайните планински маршрути, върхове, реки и каньони и не само ще Ви водят през тях, но и ще Ви помагат бързо да усвоявате и напредвате в тези моментално пристрастяващи активности.

 Основната визия на Into The Wild е отговорно да показва на клиентите си вълнуващи и тайнствени кътчета в планините, спиращи дъха гледки и приключения, и едновременно с това всички да се стремим към съхранена и чиста природа. От живописни скални върхове и високопланински поляни, до сюрреалистични и прохладни гори и ждрела, любителите на приключения ще прекарат време с нас, което никога няма да забравят!

 

 

Всички водачи на IntoTheWild са членове на UIMLA и АПХ, както и активни планинари и алпинисти с опит в планините по света и у нас.
Можете да се свържете с нас по телефон, e-mail или използвайки формата най-долу:

(+359)878022724 – Христо
(+359)888544447 – Мартин

Email: info@intothewild.bg

ВАШИТЕ ВОДАЧИ

Христо Тумбев

Планински водач, Сноуборд инструктор, Стажант планински спасител, Фотограф

СEO и главен водач на Into The Wild, Христо прекарва средно над 250 дни годишно във планината. Работи като планински водач от над 9 години и е водил изкачвания в Швейцарските и Френските Алпи, както и трекинги в Доломитите, Кавказ и Патагонските Анди. Преминал е с клиенти през по-голямата част от класическите маршрути и траверси в родните планини. Той е стажант планински спасител, инструктор по сноуборд, обучава инструктори, бил е треньор на детски сноуборд клубове в Русия и има не-малък стаж по въжени градини, виа-ферати и алпийски тролеи.
Христо познава отлично зимната планина и има спускания със сноуборд от редица върхове в нашите планини, както и класически извън-пистови маршрути в Алпите и Кавказ. Катери спортно, ако няма време за друго, но обожава високите алпийски стени и алпинизма, Freeride и Freestyle сноубординга, Wildlife и пейзажната фотография и дългите пешеходни преходи. Независимо какво прави обаче, най-много обича да е колкото може по-далеч от курортите, шума и тълпите. Родом от Смолян, Ицо обожава да изследва и преоткрива Родопската тайга с приятелите си, да става рано, да ходи извън пътеките и да снима до като се мръкне, а и след това. Живо се интересува от планинарство, бури, снеговалежи и планинска метеорология, мечки и вълци, грабливите птици, свири на китара и любимите му сезони са есента и зимата. Има визия за съхранена природа и мечтае хората да разберат, че планината не е просто ресурс, а жив организъм, който няма цена.

Живко Жечев

Планински водач, Водач със Ски/Сплитборд, Ски и Сноуборд инструктор, Планински спасител

Живко е родом от Габрово. Не може да скрие, че Стара планина е едно от любимите му места, но също така познава и непрестанно обикаля из останалите наши планини. Прекарва всеки възможен момент навън, било то с клиенти или с приятели. Занимава се професионално с планинско водене от 2012 година, като също така е водач със ски и сплитборд, сноуборд инструктор и старши планински спасител. Има дългогодишен опит с детски лагери и различни групови прояви на открито, свързани с катерене, въжени градини, ориентиране и оцеляване, както и други планински насочени занимания. Освен катеренето и почти всички форми на планинарство, обича да се занимава с планинско колоездене и бягане, ски туринг, сплитбординг и мухарски риболов. Освен в България е катерил и преминавал различни преходи в Доломитите, Френските Алпи, Австрия, Хърватска, Словения, Гърция и САЩ.

Мартин Бъчваров

Планински водач, Ски инструктор, Пътешественик, Мениджър на IntoTheWild


Мениджър на IntoTheWild, Мартин е от хората, които прекарват свободното си време основно в планината или на път към нови приключения и дестинации. Освен, че познава „домашната“ Лозен планина, като задният си двор, той не спира да обикаля и преоткрива останалите планински вериги в България. Може да го срещнете от Ихтиманска средна гора, Осогово, през Витоша, до Централен балкан, Беласица, Родопите, Рила, Пирин и други. По-популярните дестинации посещава по-рядко, обикновено с приятели и извън сезона, когато времето е по-динамично.
Мартин познава много добре зимната планина и прекарва средно по 40+ дни върху ските
през зимният сезон. Води лавинни лекции заедно с Българска Асоциация по Ски Свободен и
Екстремен Стил и има реализирани спускания както в България, така и в Европа. Предпочита
извън пистовото каране, особено след като е стигнал до върха на собствен ход със ските.
Интересите на Мартин са свързани в голяма степен с планинарството – метеорология, животински и растителен свят, гъбарство и билкарство, оцеляване, както и защитата на природните ресурси и
други. Обича да води хората в планината, където всеки оставя своите грижи и проблеми, любува се на
обкръжаващото го и става просто човек.

Свържете се с нас!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail