Into The Wild е лицензиран туроператор и се занимава с професионално планинско водене, трекинг експедиции, тийм-билдинг, детски лагери, екскурзии и приключенски програми в планините по света и у нас. Нашите лицензирани водачи са прекарали десетилетия преоткривайки безкрайните планински маршрути, върхове, реки и каньони и не само ще Ви водят през тях, но и ще Ви помагат бързо да усвоявате и напредвате в тези моментално пристрастяващи активности.

 Основната визия на Into The Wild е отговорно да показва на клиентите си вълнуващи и тайнствени кътчета в планините, спиращи дъха гледки и приключения, и едновременно с това всички да се стремим към съхранена и чиста природа. От живописни скални върхове и високопланински поляни, до сюрреалистични и прохладни гори и ждрела, любителите на приключения ще прекарат време с нас, което никога няма да забравят!

 

Всички водачи на IntoTheWild са членове на UIMLA и АПХ, както и активни планинари и алпинисти с опит в планините по света и у нас. Можете да се свържете с нас по телефон, e-mail или използвайки формата най-долу:

(+359)878022724 – Христо

Email: info@intothewild.bg

ВАШИТЕ ВОДАЧИ