Into The Wild е лицензиран туроператор и се занимава с професионално планинско водене, трекинг експедиции, тийм-билдинг, детски лагери, екскурзии и приключенски програми в планините по света и у нас. Нашите лицензирани водачи са прекарали десетилетия преоткривайки безкрайните планински маршрути, върхове, реки и каньони и не само ще Ви водят през тях, но и ще Ви помагат бързо да усвоявате и напредвате в тези моментално пристрастяващи активности.

Основната визия на Into The Wild е отговорно да показва на клиентите си вълнуващи и тайнствени кътчета в планините, спиращи дъха гледки и приключения, и едновременно с това всички да се стремим към съхранена и чиста природа. От живописни скални върхове и високопланински поляни, до сюрреалистични и прохладни гори и ждрела, любителите на приключения ще прекарат време снас, което никога няма да забравят!

Всички водачи на IntoTheWild са членове на UIMLA и АПХ, както и активни планинари и алпинисти с опит в планините по света и у нас.

Можете да се свържете с нас по телефон, e-mail или използвайки формата най-долу:

(+359)878022724 – Христо

Email: info@intothewild.bg

ВАШИТЕ ВОДАЧИ

Христо Тумбев

Планински водач, Сноуборд инструктор, Фотограф

Собственик и главен водач на Into The Wild, Христо прекарва средно над 250 дни годишно във планината. Работи като планински водач от над 8 години и е водил изкачвания в Швейцарските и Френските Алпи, както и трекинги в Доломитите, Кавказ и Патагонските Анди. Преминал е с клиенти през по-голямата част от класическите маршрути и траверси в родните планини. Той е стажант планински спасител, инструктор по сноуборд, обучава инструктори, бил е треньор на детски сноуборд клубове в Русия и има не-малък стаж по въжени градини, виа-ферати и алпийски тролеи.
Христо познава отлично зимната планина и има спускания със сноуборд от редица върхове в нашите планини, както и класически извън-пистови маршрути в Алпите и Кавказ. Катери спортно, ако няма време за друго, но обожава високите алпийски стени и алпинизма, Freeride и Freestyle сноубординга, Wildlife и пейзажната фотография и дългите пешеходни преходи. Независимо какво прави обаче, най-много обича да е колкото може по-далеч от курортите, шума и тълпите. Родом от Смолян, Ицо обожава да изследва и преоткрива Родопската тайга с приятелите си, да става рано, да ходи извън пътеките и да снима до като се мръкне, а и след това. Живо се интересува от планинарство, бури, снеговалежи и планинска метеорология, мечки и вълци, грабливите птици, свири на китара и любимите му сезони са есента и зимата. Има визия за съхранена природа и мечтае хората да разберат, че планината не е просто ресурс, а жив организъм, който няма цена.

Свържете се с нас!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail