Йога лагер на Тевно езеро

16-17 Септември 2017

Тевно езеро…едно олицетворение на красота, планинско величие, мир и хармония. Елате заедно с нас на  незабравимо душевно преживяване в сърцето на Пирин планина!
Нека заедно да усетим природата, да посрещаме и изпращаме слънцето, правейки йога на фона на един от най-любимите на всички планински пейзажи у нас – водите на Тевно езеро и неподражаемите склонове на вр. Каменица!

ПРОГРАМА

ДЕН 1

Преход х. Безбог  – Тевно езеро – общо 6ч
Тръгваме в 07:00ч от София и пристигаме с организиран транспорт на

Пристигаме на х. Гоце Делчев и се качваме с лифта до х. Безбог.
Правим преход до прелестното Попово езеро, където ще починем и обядваме.
Преходът ни продължава покрай бистрите води на Краледворски езера, за да се изкачим до Лява Краледворска порта – премката между върховете Момин двор и Кралев двор – откъдето ще ни се открие невероятната панорама на безброй пирински върхове!
Заредени с енергията на тези природни картини, ще се спуснем до заслон Тевно езеро, където ще отпочинем физически, а душите ни ще ликуват на гледката, разкриваща се от заслона!
Според желанието на групата, можем да практикуваме Йога по залез на самото Тевно Езеро, или с гледка към целия Северозападен Пирин от вр. Валевишки чукар!

ДЕН 2

Преход з. Тевно езеро – Валевишки езера – х. безбог
Посрещаме слънцето с Йога на Тевно Езеро, а след закуска и без да бързаме, ще се насочим към долината на Валевишки езера! Черпейки с пълни шепи от енергията на тези природни картини, се насочваме през Джангалската порта към х Безбог, откъдето отново с лифт ще се спуснем до х. Гоце Делчев. Тук ни чак нашия транспорт, който ще ни върне в София като едни съвсем нови хора.