Йога лагер над Седемте рилски езера

19-20 Август 2017

Елате заедно с нас на едно магично преживяване в сърцето на Рила планина – нейните иконични и прелестни седем езера, където ще балансираме душите и телата си!
Нека заедно да усетим природата, да посрещаме и изпращаме слънцето, правейки йога на фона на най-красивите планински пейзажи у нас – Скакавишки водопад и Седемте Рилски езера!

ПРОГРАМА

ДЕН 1

На 18.08 вечерта тръгваме в 18:30ч и пристигаме с организиран транспорт на местността Зелени Преслап. След преход от час и половина сме на х. Скакавица и се настаняваме. Вечеря на свободна консумация и нощувка.
На 19.08 ще станем много рано, преди изгрев, за да се изкачим до Седемте Рилски езера заедно със слънцето и да наблюдаваме Паневритмията на бялото братство. Ще изпълним и своята йога програма, за да поздравим новия ден, след което ще прекараме остатъка от времето, изкачвайки се до всяко едно от прелестните седем езера!
За финал ще се приберем обратно до х. Скакавица за вечеря и нощувка.

ДЕН 2

Сутринта, след закуска и без да бързаме, ще се насочим към красивия Скакавишки водопад, за да оплакнем очи в бистрите му и отвесно падащи води!
Ще изпълним йога упражнения, за да досъбудим телата и душите си, след което ще се насочим обратно към хижата, за да съберем багажа си и да започнем обратния път към дома вече по-нови и пречистени от всякакво напрежение!