Йога лагер на Седемте рилски езера и Мальовица

16-19 Август 2018

Елате заедно с нас на едно магично преживяване в сърцето на Рила планина – нейните иконични и прелестни Мальовица и Седем Рилски езера, където ще балансираме душите и телата си!
Нека заедно да усетим природата, да посрещаме и изпращаме слънцето, правейки йога на фона на най-красивите планински пейзажи у нас!

ПРОГРАМА

ДЕН 1

16.08.2018г – Тръгване от Паркинга на национален Стадион Васил Левски в 08:30ч. Пристигаме на ЦПШ Мальовица и се настаняваме в хотел Ален Мак. С лек багаж се насочваме по живописната и панорамна пътека към Йончево езеро, където ще пием от енергията на пейзажа и ще се насладим на дълга възстановителна почивка с йога и хапване на сандвичи. По обратния път ще се върнем до нашия хотел за вечеря и сън.

ДЕН 2

В петъчното утро ще тръгнем по една от най-красивите пътеки в Рила планина, за да се изкачим до бистрите води на прелестното Еленино езеро! Ще отморим там, а ако имаме сили, ще се изкачим и на вр. Мальовица за зареждаща йога, на фона на грабващи сърцето панорами!
Изпълнени с енергията на пейзажа, ние ще се насочим обратно към ЦПШ Мальовица, където ни чака нашия транспорт, за да ни прехвърли към следващата ни дестинация – Рилските езера. Пристигайки там, ще направим преход от около 2ч до х. Рилски езера, където ще се настаним, вечеряме и отпочинем.

ДЕН 3

Съботния ден ще започнем с Йога за посрещане на слънцето, след което ще прекараме остатъка от времето, изкачвайки се до всяко едно от прелестните седем езера, като с по-надъханите участници можем да се изкачим и до вр. Харамията!
За финал ще се приберем обратно до х. Рилски езера за вечеря и нощувка.

ДЕН 4

В този ден ще имаме възможност да се насладим на спектакъла на Паневритмията, а ако носим бели дрехи – и да се включим в него! Ще отделим време специално за това, след което ще се насочим по пътеката към х. Скакавица, за да видим и красивия Скакавишки водопад, плакнейки очи в бистрите му и отвесно падащи води!
Ще изпълним йога упражнения, за душата, след което ще се насочим към местността Зелени Преслап, откъдето ще започнем пътуването си обратно към дома вече по-нови и пречистени от всякакво напрежение!