ЙОГА В РАЯ

15 – 16 Юли 2017

Каним ви на едно незабравимо преживяване в Рая на Земята, където ще се свържем с майката природа, ще успокоим и пречистим тялото си и ще заредим душите си с невероятна енергия!
Нека заедно усетим природата и посрещнем слънчевите лъчи, правейки йога на едно от най-красивите планински кътчета у нас – х. Рай и Райското пръскало!

ПРОГРАМА

ДЕН 1

С организиран транспорт пристигаме на м. Паниците над Калофер и правим преход до х. Рай. След като се настаним в хижата ще изкачим първенеца – вр. Ботев – минавайки под живописното Райско пръскало и изкачвайки небезизвестната Тарзанова пътека. На върха ще разпуснем с малко Йога, а на връщане вие ще се потопите в пленителната красота на Балкана, наблюдавайки залеза над склоновете на резерват Джендема! След това ще се приберем в хижата за вечеря и да пренощуваме

ДЕН 2

В този ден ще се събудим рано-рано, за да посрещнем изгрева с Йога на едно наистина впечатляващо и живописно място. След като се заредим с енергията на това невероятно място, ще се приберем в хижата за закуска и почивка, преди да потеглим обратно надолу. Планината неизбежно ще остане в нашите сърца, а в града ние ще слезем нови, пречистени и със заредени с енергия души!