ФРИЙСТАЙЛ СНОУБОРД КЛИНИКА В СТРАХОТНИЯ УРСУС ПАРК – МАДОНА ДИ КАМПИЛИО

26 – 29 Март 2020г.

Този 4-дневен сноуборд уъркшоп в Madonna di Campiglio, е специално насочен към карачи, които са готови и искат да прогресират в своите умения в парка и свободния стил като цяло.

Карате уверено червени и черни писти, отпускате се на скорост и имате наченки на карвинг техника, въртите 1ци и 3ки от ръбчета около пистите и се чувствате готови да развиете карането си? Искате да приземявате 360° и 540° на истински скокове, да навлезете в по-интересните джиб трикове или да пристъпите към по-големи кикъри?
Тогава този уъркшоп е точно за вас.

Присъединете се към нас, за да надградите вашите умения и да изведете Air & Style-a си на следващото ниво!
Като за начало инструкторите ще коригират евентуални грешки в стойките и пистовото ви каране, за да можем да влезем в парка готови за заучаване на трикове според нивото ви. Почти през цялото време ще заснемаме карането и вечер ще правим разбори с видео наблюдение, които изключително ще ви помогнат да разберете от къде идват евентуалните ви затруднения с даден трик!


Независимо от вашите цели в свободния стил, нашите инструктори могат да гарантират, че ще развиете техническите и ментални умения, за да ги постигнете.
Ще се насочим към Парка на Мадоната, както на галено го наричаме, в края на Март, когато са най-добрите условия за фрийстайл!
Madonna di Campiglio притежава един от най-разнообразните и добре изработени паркове в Европа!
Той е любим на екипа ни и със своите три линии скокове с различна големина предлага отлични условия за тренировки. 
Там ще можете да се съсредоточите върху карането си под наставленията на опитните треньори, за да развиете пълна гама умения в свободния стил.
Ще отделим известно време на джиб уредите, но като цяло уъркшопа ще бъде насочен към любимите ни скокове, идеята е да прекараме възможно най-много време във въздуха и целта ни ще бъде една – да ви научим да летите!

Също така, ако имате нещо конкретно, върху което искате да работите, нашите инструктори ще ви съсредоточат върху него, за да можете да напредвате в областите, които искате да се развиете.

Всеки ден ще имаме 3 часа заедно в парка – по-силна сутрешна сесия от 2 часа и по-лека едночасова след обедната почивка. Следобедите са изцяло свободни за практикуване на заучените техники, както и за лежерно каране из страхотния курорт Мадона ди Кампилио!