27 – 28 ОКТОМВРИ – ВРЪХ ЧЕРВЕНАТА СТЕНА

Част от сериите турове Родопска черга

В кулминацията на есенните цветове Ви каним в сърцето на планината със най-ярките и спиращи дъха есенни багри, панорамни гледки, бит и култура – Родопа планина! Елате с нас на един незабравим уикенд около Биосферен резерват Червената стена, през който ще се насладим на трекинг през шеметни есенни пейзажи, съхранили се от древността антични пътища, още по-древни тракийски крепости, фантастична традиционна Родопска кухня и разбира се невероятната Родопска черга от цветове и къщички, която по това време на годината ще бъде в своя апогей!
Не пропускайте една от последните възможности през годината, за по-„топъл“ излет сред магичната природа на Родопа планина!

ПРОГРАМА

Ден 1: Пристигане

Отпътуване от София с организиран транспорт в 08:00ч. от паркинга пред Националния стадион Васил Левски. Пристигане в района. Тук ще обядваме на проверено място, след което ни предстои около 3.00ч. изкачване през фантастични есенни багри и цветове до х. Безово.
Настаняване, свободно време, вечеря на свободна консумация и нощувка на хижата.

Ден 2: Връх Червената стена

След закуска ще се отправим на плавно изкачване към един от малкото резервати-върхове в България – Червената стена! Част от мрежата резервати на Юнеско „Човек и Биосфера“ този връх ще ни разкрие главозамайващи панорами, към развълнуваното море от планини наоколо! Дълго ще снимаме и ще отдадем нужното време и внимание на гледките от върха, след което ще започнем слизане през нереалните ярко-червени букови гори към с. Бачково. По пътя си ще се дивим на водопади, реки и красотите в пазвите на резервата. Слизаме в Бачково, откъдето бусчето ще ни понесе към традиционен родопски ресторант за заслужена вкусна гозба и чаша бира. Отпътуване към София – край на програмата.

ЦЕНА: 105лв.

Цената включва: Лицензиран планински водач, транспорт от София до региона и обратно, нощувка и закуска на х. Безово и планинска застраховка за периода на екскурзията.

Цената не включва: Останалото изхранване, всичко неизброено като включено.

Бусчето минава през Пловдив и може да вземе хора от там! Пристигането в района може да става и с личен транспорт! В такъв случай той ще бъде приспаднат от цената!

Организираният транспорт е включен при минимум 7 участника!
* Програмата е осъществима и за под 7 участника, но с личен транспорт в комбинация с други участници!

За повече инфо:

0878 022 724
0888 544 447

Туроператора запазва правото си да променя програмата по свое усмотрение и спрямо метеорологичните условия и кондицията на групата!
Всички цени на този сайт са с ДДС!

ЗАПИСВАНЕ:

Имена*
E-mail:*
Тел:*
Съобщение
Прочел съм и съм съгласен с общите условия публикувани на този сайт. *
Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани с цел организиране на въпросното пътуване.*

Туроператора запазва правото си да променя програмата, в зависимост от метеорологичните условия и кондицията на групата!