РАФТИНГ ПО СТРУМА И АТРАКЦИИ В СЕЛО ВЛАХИ

19 Май – ПОТВЪРДЕНА!

Елате с нас на освежаващо еднодневно приключение из Кресненското дефиле, където ще се спуснем по могъщата река Струма, а след това ще посетим прелестния Влахински водопад и центъра за едри хищници в село Влахи!
Страхотна възможност за тези от Вас, които никога не са пробвали Рафтинг, както и възможност да подарите фантастично изживяване на любим човек!
Приключение подходящо за всеки, което ще Ви дари с много свежест, адреналин и незабравими емоции!

ПРОГРАМА

Отпътуване в 07:30ч. от паркинга пред стадион Васил Левски – София.
Трансфер София – Кресненско дефиле, където ще ни очакват Рафтинг водачите и лодките! Ще бъдем екипирани с нови и сухи неопрени и ще се спуснем по фантастичната Струма! Това е едно страхотно и вълнуващо преживяване, изпълнено с много адреналин, което което всеки трябва да опита!
След като приключим там, ще обядваме и ще се насочим към атрактивното селце Влахи, където главната ни цел ще бъде разходката до приказния Влахински водопад! Ако имаме сили след това ще посетим и центъра за едри хищници, където ще можете да видите живи мечки и вълци!
Трансфер Кресна – София – край на програмата.


ЦЕНА: 95лв

Дата на провеждане: 19.05.2018
Минимален брой участници: 8
Цената включва: 
лицензиран планински водач, спускане с рафт по река Струма с лицензирани рафтинг водачи и екипировка, трансфер София – Кресна – София и планинска застраховка за деня на екскурзията.
Цената не включва:
храна и други разходи от личен характер, всичко неизброено като включено

*Пристигането може да става и със собствен транспорт!
*В такъв случай той ще Ви бъде приспаднат от общата цена!
*Организиран транспорт при минимум 7 участника!

ЗАПИСВАНЕ:

Имена*
E-mail:*
Телефон за връзка*
Съобщение