Скритата хижа на Шар планина – Catskiing и Freeride в Македония

24 – 27 Януари – ЧЕТИРИ МЕСТА!

Мечтали ли сте някога да попаднете в отдалечена хижа, някъде във високата снежна планина, далеч от градския шум и суета? Представете си хижа в истинският смисъл на думата – камъни и дървени трупи, вплетени в островърха къща, съчетавайки удобствата от модерния свят с простотата на готварска печка на дърва!
За добавка, нека споменем и персонален готвач от класа с ястия, които ще ви накарат да запомните това място!
Приятелите ни от Република Северна Македония са се погрижили да обзаведат хижата с нужните детайли за да се почувства човек наистина на специално място, въпреки отдалечеността от цивилизацията!
Самата хижа е скътана из по-дивите части на Шар планина, давайки достъп до рядко посещавани места и дълги линии в дълбока пудра!

Най-хубавата част обаче, се намира над хижата, от където се разкриват невероятни гледки към множество малки и големи върхове, до които може лесно да се достигне с ратрак, а спусканията са безброй много!
Частна хижа далеч в планината, частен готвач и частен ратрак… Звучи прекалено хубаво за да е истина, но е факт!
Успяхме да посетим това невероятно кътче през миналата зима и нещата, които видяхме не се забравят лесно!
Време е да споделим част от тези скрити в дивото места, където да оставим грижите си и да се насладим на суровата планинска красота!

Това е специално предложение, с преференциална цена, като бройката е ограничена до едва 12 души!

Ден 1 – Пристигане и настаняване в скритата хижа

Организираме се по колите и отпътувам в 7:00 от стадион Васил Левски в посока Македония и по-точно към село Боговине и полите на великата Шар планина. Пътят до там ще ни отнеме около 5-6 часа, след което ще поемем по планински път, ще оставим колите си и ще продължим с ратрак до самата хижата. Настаняваме се, след което започва опознаването на нашият уютен дом за идните дни и заобикалящата го красота.
Вечерта се събираме на първата вечеря, където ще обсъдим планът за следващите три дни.

  • Изкачване

  • Спускане

  • Разстояние

  • Време

  • Настаняване

    хижа – Bogovinje Hut SharOutdoors

  • Включена храна

    Вечеря