ИСЛАНДИЯ – ОСТРОВЪТ ОТ ОГЪН И ЛЕД | ФОТО ТУР

21-28 септември | 8 дни, обиколка с кемпери

Замисляли ли сте се някога, кой би бил най-фотогеничният кът на земята?

Исландия със сигурност попада на едно от челните места в тази класация, с необятните си зелени, графитено-черни и ледникови пейзажи, северното сияние, дългите изгреви и залези и магичните си каньони и водопади, които се запечатват в съзнанието ни и оставят впечатление, че сме на една друга планета ….

Исландия е най-големият остров в света, възникнал изцяло в резултат на вулканична дейност, поради което природата й е уникална за Земята!
Пейзажите разкриват високи планини, дълги равнини, ледници, гейзери и вулкани. Навсякъде има естествени минерални извори, скрити в скалите и навред сред природните забележителности.
За да се насладим максимално на природата на острова, за 8 дни ще пропътуваме с кемпер така нареченият Ring Road и отвъд – общо 1,332+ км обиколка на острова!

През цялото време ще преследваме и опитваме да хванем през обективите ни северното сияние, а благодарение на това, че ще бъдем с подвижните ни домове, ще покрием страхотен периметър и ще нощуваме на фантастични локации, което няма как да се постигне по друг начин!
С нас на това фотографско приключение ще бъдат документалните фотографи от Motif Media Foundation, които ще ни покажат как да уловим най-добрите моменти и да направим неповторими кадри!

Ето и подробната програма: