НЯМА МЕСТА! 17-18 ФЕВРУАРИ – МЕЖДУ ТРИ ПЛАНИНИ – ФОТОТУР С ИВАН МИЛАДИНОВ

Между три планини – Зима в Орцево

Трудно е за нас хората от градовете, да си представим свободния и чист живот в най-високото село на България. Там където сърцата на хората са по-големи от величествения Пирин разгърнал цялата си снага пред пръснатите махалички. Десет години вече скитам из България, и смело заявявам,  че село Орцево има най-добрата комбинация от гостоприемство на местните хора и запомняща се панорама.

В края на февруари с молитви за повече сняг се отправяме нагоре в Родопите на 1600м височина над морето, за да се потопим в топлината на местните хора и да поснимаме на воля заснежените върхове на двете най-величествени планини у нас – Рила и Пирин.

Ден 1

11:00 часа –  Събиране на групата в Юндола. С колите се отправяме към групата села около Аврамово в търсене на класическите родопски красоти из махаличките наоколо. Ще се потоим в пейзажите наоколо и разказите на местните, които по природа са изключително топли и отворени хора. В късния следобед ще слезем през Якоруда и ще се качим отново нависоко в Орцево, където ще се настаним в уютната къща за гости. Ще отснимаме подобаващо залеза и ще завършим денят в култовата кръчма на Муса.

Ден 2

Снимки по изгрев с пиринската панорама от поляните над селото. Следва закуска, след което ще направим кратка разходка по билото в изучаване на десетките върхове, които се откриват по билата на Рила и Пирин. Следва събиране на багажа и се отправяме към Белмекен, където ще заемем нова гледна точка за изпращане на залеза. В края на деня с гарантирано нежелание се отправяме някъде към ниското с единствената идея да се върнем пак напролет 🙂

 

ЦЕНА: 165лв

Цената включва: Професионален фото гид по локациите през двата дни на събитието, практически съвети при снимане на залези и изгрев, една нощувка в къща за гости Орцево, обилни вечеря и закуска приготвени от местни кулинари с екологично чисти продукти и планинска застраховка.

Цената не включва: останалото изхранване, транспорт и разходи от личен характер, всичко неизброено като включено.

Пътува се със споделен личен транспорт, в зависимост от точката на тръгване.

Имена*
E-mail:*
Телефон за връзка*
Съобщение