За тези дати сме предвидили уикенд в един от най-посещаваните Родопски райони – рида Чернатица и там ще Ви покажем едни от по-малко посещаваните върхове и природни феномени!

ПРОГРАМА

Ден 1: 10 Юни

Отпътуване от София с организиран транспорт в 07:30 от Стадион Васил Левски. Пристигане на Чудни мостове и настаняване на хижата. Обяд на свободна консумация и следобедна разходка по забележителностите в района. При добра кондиция на групата разходката може да бъде и до вр. Малък Персенк. Вечеря на свободна консумация и нощувка.

Ден 2: 11 Юни

След закуска ще се отправим към местността Слънчеви поляни, х. Кабата и вр. Цирикова черква, който ще ни разкрие чудесна панорама на Юг, чак до Пампорово. След като поснимаме ще се спуснем през сгушения в пазвите на върха карстов каньон, който по това време ще бъде осеян с емблемата на Родопите – Родопския Силивряк! От тук се насочваме на Север и след като направим обяд със сух пакет на тучните поляни ще продължим към поредния природен феномен в програмата ни – Костин Камък. Пътят ни от тук води само надолу към китното Родопско селце Орехово където ще ни очаква бусчето и ще ни поеме обратно към София.

Цена: 105лв.

Цената включва: Лицензиран планински водач, нощувка и закуска на х. Чудни мостове, транспорт от София до региона и обратно и планинска застраховка за периода на екскурзията.

Цената не включва: Останалото изхранване, лични разходи, всичко неизброено като включено.

*Пристигането в региона може да стане и с личен или обществен транспорт, в такъв случай той ще Ви бъде приспаднат от цената! Молим опоменете във фомата за записване, какъв вид транспорт предпочитате!

Имена*
E-mail:*
Телефон за връзка*
Съобщение